Rólunk

Cégünk 2016 óta foglalkozik gép- és faipari áru kereskedelemmel, amit időközben társasházak, épületek műszaki felügyeletével, karbantartási és felújítási munkálatok elvégzésével bővítettünk.

Kereskedelem, műszaki ügyelet, karbantartás


Cégünk 2016 óta foglalkozik kereskedelemmel, egyre bővülő kínálati körben. Kiemelt tevékenységünk a gépkereskedelem, ami mellett faipari munkalapok, raklap és egyéb bútorlapok értékesítésével, piaci áru kereskedésével is foglalkozunk.

Gépek és eszközök értékesítése mellett, üzembehelyezésüket követően karbantartási szolgáltatást is nyújtunk ügyfeleink részére. Igény szerint műszaki ügyeletet biztosítunk a tőlünk vagy más forrásból vásárolt gépekre, eszközökre.
Üzemzavar esetén a leggyorsabb hibaelhárításra törekszünk, hogy eszközök hibája ne hátráltathassa a vállalkozás működését.

Eseti megbízásokat is vállalunk kitelepülésre, rendezvényekre, ahol technikai szolgáltatást, telepítést, eszköz üzembehelyezést biztosítunk.

Épület és terület karbantartást is végzünk.
Épületek esetén takarítással, állagmegóvással, rendszeres karbantartással és akár teljes felújítással segítjük ügyfeleinket.
Nagy területeknél a mindennapos takarítást, fűnyírást és a virágok gondozását is szakszerűen elvégezzük.

Minőség és megbízhatóság

Igyekszünk a legmagasabb minőséget nyújtani ügyfeleink részére legyen szó bármely szolgáltatásunkról. Feladatunk a tökéletes támogatás, hogy Ön és cége zökkenőmentesen végezhesse munkáját!