Gépkereskedelem

Cégünk fontos tevékenysége különböző szerszámgépek, vegyipari gépek és egyes vizsgáló- és labortechnológiai berendezések kereskedelme.

Szerszámgépek, ipari berendezések kereskedelme


A technológiai igény ismeretében vállaljuk gyártórendszerek tervezését, a szükséges gépkonfiguráció összeállítását, üzembe helyezését is.

Kínálatunkban megtalálhatók olyan speciális gépek és berendezések, mint pl. a talajvízszint-szabályozáshoz, víztelenítéshez szükséges, illetve a kapcsolódó technológiákat kiszolgáló szivattyúk is.

A berendezések kereskedelme kapcsán az általunk értékesített gépek szervizelésével és alkatrész ellátásával is foglalkozunk.
Az általunk forgalmazott márkák között megtalálhatóak a Panasonic, GROB, Mitsui Seiki, Fujitsu, United Grinding, Quintax, GAVA, Mitsubishi, Tornos, stb. modelljei.

A fenti géptípusokkal kapcsolatban kérje árlistánkat és egyedi ajánlatunkat.

Gépek és eszközök értékesítése mellett, üzembehelyezésüket követően karbantartási szolgáltatást is nyújtunk ügyfeleink részére. Igény szerint műszaki ügyeletet biztosítunk a tőlünk vagy más forrásból vásárolt gépekre, eszközökre.

Üzemzavar esetén a leggyorsabb hibaelhárításra törekszünk, hogy eszközök hibája ne hátráltathassa a vállalkozás működését.

Gépkereskedelem